Index Vakbarát Hírportál

Négy holttestet találtak Nagymihályon

2023. január 18., szerda 13:38

A tragédia előtt lövöldözést lehetett hallani, két felnőtt és két gyerek vesztette életét.

Kedden kora este négy holttestet találtak egy nagymihályi lakótelepi lakásban – közölte a TASR hírügynökséggel a szlovákiai rendőrség.

A rendőrség megkezdte a helyszínelést, kollégáink igyekeznek kideríteni, mi történt

– mondta Jana Mesárová, a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője a bumm.sk-nak. Elmondása szerint további részletekkel egyelőre nem tudnak szolgálni.

Alena Krcová, a Mentőszolgálati Operatív Központ szóvivője megerősítette, hogy a mentősök négy holttestet találtak a helyszínen. Sajtóhírek szerint a tragédia előtt lövöldözést lehetett hallani, két felnőtt és két gyerek vesztette életét. 

A TV Noviny beszámolója szerint a családapa először feleségével, majd 10 és 13 éves gyerekeivel, végül pedig saját magával is végzett. Mint írják, a férfi korábban sikeres üzletember volt, azonban egy rossz befektetés miatt nehéz anyagi helyzetbe került. A szomszédok elmondása szerint a gyerekek a héten már iskolában sem voltak, a tanáruk pedig nem tudott kapcsolatba lépni a szülőkkel.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy a 06 80 820 111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok