Index Vakbarát Hírportál

Fejbe lőtte, majd láncfűrésszel feldarabolta szüleit egy amerikai nő

2023. január 20., péntek 08:42

Egy 49 éves amerikai nő lőfegyverrel fejbe lőtte szüleit, majd testüket egy láncfűrésszel feldarabolta abingtoni otthonukban. Az elkövetőt büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva.

A Montgomery megyei körzeti ügyész, Kevin R. Steele és Abington rendőrfőnöke, Patrick Molloy nyomozást, valamint vádemelést jelentettek be egy kettős gyilkosság ügyében, amely az abingtoni Beverly Road 1100-as háztömbjének egyik lakásában történt.

Az abingtoni rendőrséget kedden helyi idő szerint éjszaka fél 11 környékén hívták a háztömbhöz. A telefonhívást egy olyan családtag kezdeményezte, aki már több mint egy hete nem hallott az idős házaspár felől. Miután a rendőrök beléptek a lakásba, a házaspár felnőtt lányával találták szemben magukat. Két halott személyt találtak a helyszínen, az egyik szülő holtteste fehér lepedőbe volt betekerve. A körzeti ügyész Facebook-oldalán megjegyezte, hogy rendkívül extrém trauma jeleit észrevételezték. A 49 éves nőt, Verity Becket őrizetbe vették.

A részletes házkutatás és az első kihallgatások, kikérdezések után kiderült, hogy egy 73 éves férfi és egy 72 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök. 

Egy láncfűrész volt az egyik holttest közelében. Mindkét személyt feldarabolták, különböző testrészek és végtagok hevertek mindenfelé a földön.

A lakásban több lőfegyver is előkerült. A holttesteket a Montgomery megyei halottkém hivatalába szállították, ahol megállapították, hogy mindkét személyt fejlövés érte, a halál okát pedig emberölésnek minősítették.

Az idős házaspár lányát, Verity Becket – aki a szüleinél lakott – első- és harmadfokú gyilkossággal vádolják. Az elsőfokú gyilkossággal vádolt személyekért nem lehet óvadékot fizetni, a vádlottat jelenleg a Montgomery megyei büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva.

Az Abingtoni Rendőrkapitányság a Montgomery Megyei Kerületi Ügyészség nyomozóival közösen folytatja a nyomozást.

Rovatok