Index Vakbarát Hírportál

Rejtélyes gyilkosságok tartják lázban New Jersey-t

2023. február 10., péntek 06:41

Körülbelül egy hét leforgása alatt már két New Jersey-i tanácstagot is meggyilkoltak. Azt nem lehet tudni, hogy az esetek összefüggésben állnak-e egymással.

Az 51 éves Russell Heller tanácsos a Somerset megyei PSE&G létesítményének parkolójában ült az autójában, amikor egy korábbi dolgozó megközelítette az autóját és lelőtte – közölte a CNN.

A rendőrségre szerda este több segélyhívás is érkezett, és a Milfordot képviselő tanácsost az autójában találták meg. A rendőrség szerint a lövöldöző az 58 éves Gary T. Curtis volt, aki korábban alkalmazottként dolgozott a testületben.

Órákkal később a rendőrök egy közeli városban találták meg Curtist, és amikor megközelítették a járművet, egy saját magának okozott lőtt sebe volt, így a helyszínen halottnak nyilvánították.

Már a második eset az elmúlt hetekben

A múlt héten a New Jersey-i tanácsosnőt, Eunice Dwumfourt lőtték agyon. A New Jersey állambeli Sayreville város 30 éves tanácsosnőjét a hatóságok szerint szerdán lőtték le szintén az autójában. Eunice Dwumfour republikánus politikust több lőtt sebbel találta meg a rendőrség nem sokkal szerda este hét óra után, és a helyszínen halottnak nyilvánították – jegyezte meg a CNN.

Dwumfour az otthonához közel ült az autójában, amikor halálos lövés érte. A jármű ezután elindult az úton, és más parkoló járműveknek ütközött.

Victoria Kilpatrick, Sayreville polgármestere „megdöbbenéssel és szomorúsággal” értesült Dwumfour haláláról, és azt mondta, hogy „egy aljas bűncselekmény vette el őt tőlünk”. Ő és Dwumfour szorosan együtt dolgoztak a tanácsban.

Rovatok