Index Vakbarát Hírportál

Halálos csirketámadás volt Írországban

2023. február 17., péntek 07:03

Meghalt egy idős férfi Írországban, miután megtámadta őt egy agresszív Brahma szárnyas.

Jasper Kraust írországi lakost még tavaly április 28-án támadta meg egy csirke, ám csak nemrég tisztázta egy vizsgálat, mi is történhetett. A támadás következtében az áldozat lábán egy hatalmas seb keletkezett. Bérlője, Corey O’Keeffe elmondta, hallotta a férfi segélykiáltását, majd látta, hogy vér spriccelt a lábából.

O'Keeffe azonnal hívta a mentőket, megérkezésükig ellátta a férfi lábán keletkezett sebet, és megkezdte az újraélesztését. A hatóságok elmondták, a férfit a konyha padlóján fekve, egy vértócsában találták meg.

Az újraélesztés sikertelen volt. Ugyan az elhunyt arcát vér borította, nem voltak vágások rajta, és az orvosi jelentés szerint a halál oka szívritmuszavar volt – jelentette a The Irish Examiner, egy nemrég lefolytatott vizsgálatra hivatkozva.

Kraus holttestét a Roscommon Kórház hullaházába, majd később boncolásra a University College Kórházba szállították. Kraus lánya, Virginia Guinan elmondta, apja rákos beteg volt, és korábban veseelégtelenségben is szenvedett, akkoriban rengeteg gyógyszert szedett. Hozzátette, a csirke korábban a lányát is megtámadta már.

Rovatok