Index Vakbarát Hírportál

Meghalt egy ember Disneylandben

2023. február 19., vasárnap 19:24

Az anaheimi rendőrség közölte, hogy vizsgálják azon nő halálának körülményeit, aki szombat este lezuhant Disneyland egyik parkolóházából.

Az anaheimi rendőrség és az anaheimi tűzoltóság és mentőszolgálat azért érkezett a Disneyland Resort Mickey and Friends parkolóházához, mert bejelentést kaptak arról, hogy valaki „leugrott vagy leesett” az épületről − írta meg a CNN

A rendőrök egy felnőtt nőt találtak a földön, és orvosi segítséget nyújtottak neki, amíg a mentősök a helyszínre nem érkeztek. A nőt kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították − közölte a rendőrség.

A nyomozás jelenleg is folyamatban van.

A többszintes parkolóház az anaheimi Disneyland északnyugati szélén található. Decemberben egy ötvenes éveiben járó férfi zuhant le innen, a hatóságok akkor öngyilkosságot valószínűsítettek.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 80-20-55-20-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok