Index Vakbarát Hírportál

Újabb testrészeit találták meg a feldarabolt hongkongi modellnek

2023. február 26., vasárnap 18:44

Egy koponyát és több bordát találtak egy nagy levesesfazékban vasárnap, két nappal az után, hogy a meggyilkolt hongkongi modell, Abby Choi maradványaira egy hűtőszekrényben bukkantak rá. A rendőrség azt feltételezi, hogy a fej és a bordák a hongkongi modelltől származnak.

A vasárnap késő délutáni sajtótájékoztatón a rendőrség nyomozói megerősítették a hírt, hogy a hongkongi Tai Po kerületének egyik házában két nagy edényt foglaltak le, az egyikben pedig egy fejet és több bordát is találtak.

A rendőrség azt feltételezi, hogy a bordák és a fej feltehetően azé a hongkongi modellé, aki a hét elején tűnt el, de ennek megerősítésére még szükség van a DNS-vizsgálatokra.

A The Straits Times értesülései szerint a két edény szinte tele volt levessel és darált hússal. Az edényeket szombaton halottasházba vitték. Vasárnap törvényszéki szakértők kezdték meg a tartalmuk vizsgálatát, ekkor fedezték fel a fejet és a bordákat. Egy médiajelentés szerint vélhetően a fejet valaki megpróbálhatta szétverni.

A rendőrség folytatja a keresést a hiányzó testrészek, köztük a nő kezei és törzse után.

Abby Choi eltűnését még szerdán jelentették be a rendőrségen. A maradványait végül helyi idő szerint péntek délután találták meg egy hongkongi víkendházban. A modell levágott testrészeit feldarabolták, és egy hűtőbe helyezték.

Abby Choi nemzetközileg ismert személy volt a modellszakmában, januárban például egy 2023-as nyári kollekcióhoz állt modellt Párizsban. 

Rovatok