Index Vakbarát Hírportál

Holtan találtak egy orosz virológust, aki részt vett a Szputnyik vakcina kifejlesztésében

2023. március 4., szombat 08:33

Orosz lapértesülések szerint egy meleg prostituált végzett a 48 éves Andrej Botikovval, aki részt vett a Szputnyik vakcina kifejlesztésében. A két férfi az intim szolgáltatás típusán és mennyiségén veszett össze.

Az orosz hatóságok nyomozást rendeltek el egy gyilkossági ügyben, amelyben áldozatként érintett a Szputnyik vakcina kifejlesztésében részt vevő orosz virológus. Lapértesülések szerint Andrej Botikovot egy általa rendelt meleg prostituált fojtotta meg.

A 48 éves férfit moszkvai lakásában találták meg. A testén fojtogatás nyomai, több szúrt seb és horzsolások voltak. A rendőrség letartóztatta az ügy két gyanúsítottját, a 29 éves Alekszej Zmanovszkijt és 18 éves barátnőjét, Olga Dubojszkajat.

A Mash orosz híroldal szerint Botikov korábban már időpontot kért Zmanovszkijtól, de amikor megérkezett hozzá, a két férfi összeveszett az intim szolgáltatás típusán és mennyiségén. Emiatt ölhette meg a férfit, akitől ezután ellopta személyes tárgyait. A kísérő lány eközben a bejárat előtt várakozott.

Rovatok