Index Vakbarát Hírportál

Őrjöngő férfival a motorháztetőn repesztett egy autó a forgalomban

2023. március 9., csütörtök 16:54

Elképesztő dolgot rögzített a térfigyelő kamera Szlovákiában. A Facebookra feltöltött videóban – amely már elérte a másfél millió megtekintést – az látható, hogy egy férfi felmászik egy másik autós kocsijára, majd a letört ablaktörlővel elkezdi csapkodni a szélvédőt. Ez már önmagában is elég furcsa helyzet, de itt még nem ért véget a sztori.

A volán mögött ülő autós nem szállt ki, helyette elindult, ez pedig annyira meglepte az ablaktörlővel támadó úriembert, hogy felhagyott a támadással.

A rövid videó második részében a motorháztetőbe tíz ujjal kapaszkodó kényszerutas elkezd aggódni az életéért, miután az autó felgyorsít a forgalomban. A sofőr nem volt szívbajos, simán benézett a belső sávba is, ahol a gyorsan közlekedő autók szoktak haladni.

A videót megosztó Facebook-oldal tájékoztatása szerint az eset Pozsonyban történt, március elején. Hasonló jelenetek a Grand Theft Auto címet viselő, nyílt világú akció-kaland videójáték-sorozatban szoktak lejátszódni – írja az RTL. A gamereknek az egyik legendás küldetésből ismerősek lehetnek ezek a pillanatok.

Rovatok