Index Vakbarát Hírportál

Donald Trump: II. Erzsébet és Oprah Winfrey is a „s*ggemet nyalta”

2023. március 15., szerda 07:09

Donald Trump elnökségét megelőző és azt követő életének legfontosabb levelezéseiből készül könyv. Az amerikai elnök a könyvet érdekes ajánlással igyekszik népszerűsíteni, ugyanis több befolyásos embert is felsorolt, akik állítása szerint „nyalták a seggét”, amikor a csúcson volt, mostanra viszont többségük elfordult tőle.

II. Erzsébet királynő, Diana walesi hercegnő, Richard Nixon, Oprah Winfrey, Hillary Clinton és más levelezőpartneremről is kiderül majd, hogy „nyalta a s*ggem” – többek között ezzel a mondattal népszerűsítette hamarosan megjelenő, levelezéseiből készült könyvét Donald Trump.

A könyv összesen 150, Trumpnak címzett levélből fog állni, amiket többek között olyan emberektől kapott, mint Kim Dzsongun vagy Ronald Reagan. A könyv, amely Trump elnökségét megelőző és azt követő éveiből merít, a jövő hónapban jelenik meg.

Azt hiszem, egy nagyon lenyűgöző életet fognak látni

– mondta Trump a szélsőjobboldali Breitbart Newsnak arról, hogy mire számíthatnak az olvasók. A volt amerikai elnök azt is elárulta, hogy mindegyiküket ismeri, és mindegyikük nyalta a seggét. Saját bevallása szerint mostanra ez a szám a felére csökkent. 

Fia, Donald Trump Jr. azt mondta a Breitbartnak, hogy apja „a világ legérdekesebb embereivel levelezett, de elképesztő, hogy milyen gyorsan megváltozott a rajongásuk iránta, amikor republikánusként indult az elnökválasztáson”. Szerinte az apjának írt levelek pontosan megmutatják, hogyan éreztek iránta és mennyire álságos, ahogyan mostanában hozzáállnak – teszi hozzá a The Guardian szemléje.

Rovatok