Index Vakbarát Hírportál

Halálos fenyegetések röpködtek Jeremy Clarkson ötlete miatt

2023. március 16., csütörtök 21:36

Halálos fenyegetéseket kapott két ember, akik ellenezték Jeremy Clarkson farmjának tervezett fejlesztését.

A West Oxfordshire kerületi tanács közlése szerint egy meg nem nevezett tanácsos és egy közember kapott rosszindulatú üzeneteket, akik az ex-Top Gear-műsorvezető tervei ellen emeltek szót – írja a The Guardian.

A fenyegetések nem sokkal azután érkeztek, hogy február 10-én az Amazon bemutatta a Clarkson's Farm második évadát. A Top Gearből, majd a The Grand Tourból ismert Jeremy Clarkson új szerepben próbálta ki magát. A sorozat egy csetlő-botló városi ember próbálkozásait mutatja be egy farmon.

A Top Gear egykori műsorvezetőjének a helyi hatósággal folytatott tervezési csatáját az Amazon Clarkson's Farm című sorozatának második szériájában mutatták be.

A hatóság korábban elutasította egy parkoló létrehozására vonatkozó építési kérelmet, és arra utasította Clarksont, hogy zárja be az éttermét, mert azt állítólag érvényes engedély nélkül nyitotta meg tavaly júliusban – jegyzi meg a BBC.

A vita többek között arról szólt, hogy az üzletben árusított termékek mezőgazdasági termékeknek vagy ajándéktárgyaknak minősülnek-e.

Rovatok