Index Vakbarát Hírportál

Aligátor kopogtatott egy férfi házának ajtaján, majd megharapta

2023. március 19., vasárnap 19:18

A saját házában támadott meg egy aligátor egy férfit Floridában. Az áldozat most részletesen mesélt az esetről a sajtónak.

Scot Hollingsworth azt mondta, hogy először a felesége hallott kopogáshoz hasonló zajokat már sötétedés után. Végül a férfi ment ki, hogy ajtót nyisson, de anélkül tette ezt meg, hogy megnézte vagy megkérdezte volna, hogy ki keresi őket,

és ennek eredményeképp egy majdnem 3 méter hosszú aligátorral találta szembe magát.

„Kiléptem, és megpróbáltam felkapcsolni a villanyt, de alig hagytam el a házat, valami ráharapott a lábamra, és nagy erővel elkezdett rángatni” – mondta a férfi, hozzátéve, hogy szerinte az aligátor legalább annyira megrémült, mint ő maga.

A The Guardian szerint az aligátor a férfi combját harapta meg, és a sérülés miatt kórházba is kellett szállítani, de várhatóan teljesen fel fog épülni. Az állatot azóta az egyik helyi vadőrszervezet munkatársai megtalálták, befogták, és elaltatták.

Floridában egyre gyakrabban fordulnak elő aligátortámadások, mivel az utóbbi időben elszaporodtak az állatok. Februárban egy 85 éves nőt kutyasétáltatás közben meg is öltek az állatok.

Rovatok