Index Vakbarát Hírportál

Szörnyű gyilkosság Gyulafehérváron: egyéves csecsemőt akasztott fel az édesapja

2023. március 26., vasárnap 14:45

Szörnyű tragédiáról számolt be az erdélyi sajtó: a cluj24.ro portál értesülése szerint egy egyéves kisfiú és az apja holttestét találták meg vasárnap hajnalban a rendőrök egy gyulafehérvári lakásban. A gyanú szerint a férfi felakasztotta a gyermeket, majd öngyilkos lett.

A rendőrséget a kisfiú anyja, a férfi korábbi élettársa hívta éjjel egy órakor azzal, hogy aggódik a gyermeke miatt, akit az apja felügyelete alatt hagyott. A férfi által küldött üzenetekből következtetett arra az édesanya, hogy a gyerekkel történt valami, később pedig úrrá lett rajta a pánik, amikor a férfi az sms-ekre és a telefonhívásokra sem reagált. A nő ezért személyesen ment el a tömbházlakáshoz, de a gyermek apja nem nyitott neki ajtót.

A 27 éves férfi csak bérelte a lakást, a rendőrség ezért előbb felvette a kapcsolatot a tulajdonossal, aki nem engedte, hogy betörjék az ajtót, ezért meg kellett várni, amíg odaér a helyszínre, hogy kinyissa a zárat. Az viszont belülről volt bezárva, tehát a rendőrök mégiscsak erővel hatoltak be a lakásba, ahol aztán két holttestet találtak.

A rendőrség szerint az apa előbb a kisfiúval végzett, majd a saját életét is kioltotta. A hatóság nyomozást rendelt el az ügyben – írta meg a Maszol.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok