Index Vakbarát Hírportál

Újabb zaklatási vádak merültek fel a Rammstein énekesével szemben

2023. június 3., szombat 08:09

Már korábban is több szexuális zaklatási vádat fogalmaztak meg a Rammstein énekesével szemben, most pedig néhány új áldozat is előkerült, akik ráadásul pert indítanak a frontember, Tim Lindemann ellen.

Az áldozatok részletesen meséltek több német forrásnak is arról, hogyan kényszerített az énekes fiatal nőket szexuális együttlétre. Két nő is beszámolt olyan állítólagos szexuális aktusokról, amelyekhez ők maguk nem járultak hozzá – számol be róla  a tagesschau.de nevű német portál.

A nők névtelenül nyilatkoztak, vallomásukat pedig törvényileg is nyilatkozatba foglalták.  A történetben érintett riporterek további bizonyítékokat, például tanúvallomásokat és internetes csevegések előzményeit gyűjtöttek össze, amelyek alátámaszthatják a vádakat.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok