Index Vakbarát Hírportál

Halálra késeltek egy tinédzsert Manchesterben

2023. szeptember 16., szombat 09:34

Késelés áldozata lett pénteken egy 14 éves fiút az angliai Manchester északi részén. A rendőrség a feltételezett elkövetőt is letartóztatta.

Kórházba vittek péntek délután egy tinédzsert, akit a Manchester északi részén található Harpurhey városrészen sebesítettek meg. A fiú később belehalt a sérüléseibe – írja a Sky News.

Mint írták, a gyanú szerint a gyilkosságot egy másik 14 éves fiú követte el. A rendőrség letartóztatta a feltételes elkövetőt.

A manchesteri rendőrség nyomozója megerősítette, hogy támogatják az elhunyt fiú családját. Emellett bejelentették, hogy a dolgozók és a lakosság biztonságának megőrzése érdekében felállítják a 60. nevű szakaszt, akik egy napon keresztül ellenőrzik a környéket. 

Megjegyezték, hogy szeretnék visszaszorítani a városban az erőszakos viselkedést. 

Ahogy az Index beszámolt róla, csütörtökön Németországban is meggyilkoltak egy fiút. A holttestre súlyos sérülésekkel találtak rá egy tó melletti bokros területen. A szakértők a pénteki boncolás után megállapították, hogy a hatéves kisfiút halálra késelték. Az elkövetőt és a fegyvert jelenleg is keresik a rendőrök. 

Rovatok