Index Vakbarát Hírportál

Halálos lövöldözés történt Párizs közelében

2024. május 4., szombat 14:32

Drogkereskedelemmel kapcsolatos leszámolás történhetett Párizsban, amikor négy embert lelőttek a Párizs környéki Seine-Saint-Denis megyében. A konfliktusban egy ember meghalt, hárman pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Halálos kimenetelű lőfegyveres incidens történt péntek éjszaka a Párizshoz közeli Seine-Saint-Denis megyében. A lövöldözésben egy ember meghalt, hárman pedig súlyosan megsebesültek – írja az MTI.

Az eset Sevran településen, egy parkolóban történt, a fegyveres elmenekült. A sebesülteket a mentők kórházba szállították, de nem a legközelebbibe, ugyanis oda nem sokkal korábban már beszállítottak három másik embert lőtt sebbel. Ezekkel az incidensekkel kapcsolatban szombat délelőttig nem történt őrizetbe vétel.

A sevrani bűnügyben szervezetten elkövetett szándékos emberölés és emberölési kísérlet, valamint bűnszövetkezethez tartozás vádjával vizsgálat indult.

Stéphane Blanchet, Sevran polgármestere az AFP hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy információi szerint drogkereskedelemmel kapcsolatos leszámolás történt.

A Franciaország legszegényebb megyéjének számító Seine-Saint-Denis – ahol lakosságarányosan a legtöbb bevándorló él az országban – régóta hírhedt rossz közbiztonságáról.

Rovatok