Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt a képernyőkről az ismert műsorvezetőnő, súlyos balesetet szenvedett

2024. május 19., vasárnap 15:01

Laura Woods (36) sportműsorvezető nemrégiben már nem szerepelt a televízióban. Az angol nő most megmagyarázta a képernyőtől való távolmaradását. A szomorú ok: egy műtétből kell felépülnie, miután nyaralás közben súlyos sérüléseket szenvedett az arcán és a karján.

Laura Woods leginkább a TNT Sports Bajnokok Ligája, Premier League és bokszműsorok műsorvezetőjeként ismert. Tavaly került a TNT-hez a TalkSPORT-tól, ahol a reggeli műsor házigazdája volt. Woods azonban az utóbbi időben nem volt jelen a televíziós közvetítésekben, és Tyson Fury (35) szombati szaúd-arábiai bokszmérkőzésének előestéjén sem volt jelen. Most a műsorvezető elárulta, milyen súlyos sérüléseket szenvedett, amikor egy üveg lámpabúra összetört, mély vágásokat okozva az arcán és az egyik karján.

„Szeretném megmagyarázni, miért nem szerepeltem egy ideje a tévében, hogy teljesen átlátható legyek, és elkerüljem a spekulációkat. A múlt hétvégén balesetet szenvedtem egy nyaralóban. Egy párnát lóbáltam, és nekimentem egy nagy üveg lámpabúrának, ami felettem lógott a mennyezetről. Eltört, és megsérült az arcom és a karom. Szerencsére a szememet elkerülte” – fogalmazott.

Woods köszönetet mondott barátjának, Adam Collardnak és az orvosoknak, akik megműtötték a sportújságírót. Mint írta, „Adam aznap a hősöm volt, aki gyorsan cselekedett, és azóta sem mozdult mellőlem”.

Woods a kollégáinak is küldött egy üdvözletet, azt írva: „Sajnálom, hogy nem tudok holnap tudósítani a rijádi meccsről, de sok sikert kívánok a TNT briliáns bokszcsapatának” – írta meg a Bild.

Rovatok