Index Vakbarát Hírportál

Megölhette az egész családját és rájuk is gyújtotta a házat egy japán férfi

2024. május 24., péntek 06:24

Az egész családját megölhette az a férfi, akit az égő házából füstmérgezéssel mentettek ki a tűzoltók. A volt feleségét és három gyermeküket már nem tudták megmenteni, őket ugyanis még a tűz előtt leszúrhatták. A nő a hónap elején vált el a férfitól, a házon erőszakos behatolásnak jele nem volt.

Három gyermeket és édesanyjukat holtan találták csütörtökön tokiói otthonukban, miután a hatóságok egy tűzesethez vonultak. A rendőrség várhatóan kihallgatja az apát, akit a leégett épületben találtak meg – írta meg a kyodonews.

Négyüket – a 37 éves Takanami Fujumit és a 2 és 6 év közötti gyermekeket – leszúrták vagy megkéselték. Az otthonuk zárva volt, ami azt jelzi, hogy nem történt erőszakos behatolás.

Takanami és három gyermeke a tokiói Sinagava Vardban lévő kétszintes házban élt a negyvenes éveiben járó férfival, noha a nő a hónap elején elvált tőle. Az apát füstmérgezéssel kórházba szállították. A rendőrség várja, hogy felépüljön, hogy kihallgathassák.

Takanami édesanyja telefonált a rendőrségnek, miután a lánya házához ment azt követően, hogy megtudta, hogy a gyerekek nincsenek az óvodában. A családot egy futon matracon fekve találták meg az első emeleti szobában. A tűz az első emeleti szobából indult, de mire a tűzoltók kiérkeztek, a tűz már kialudt.

A ház maradványairól készült felvétel alább tekinthető meg.

Rovatok