Index Vakbarát Hírportál

New Yorkban szórta a pénzt Sarkozy

2012. október 17., szerda 10:47

Már nem Franciaország elnöke, de még mindig nem aggódik kiadásai miatt Nicolas Sarkozy. A volt elnök egy hetet töltött feleségével Carla Brunival New Yorkban, egy nemzetközi bankár konferencián. A Daily Mail angol napilap szerint a házaspár nem a konferencián mondottakkal keltett feltűnést, hanem azzal, hogy mennyi pénzt szórtak el egy vacsora alatt.

A Mail szerint Sarkozy és Bruni meghívták vacsorázni hét barátjukat egy mediterrán hangulatú étterembe, ami francia és olasz konyhájáról híres. Nem tudni mennyibe került maga a vacsora, de a házaspár nagyjából 1100 dollárért (235 ezer forintért) vett magának ételt elvitelre, hogy abból majd a saját repülőgépükön falatozhassanak hazafelé.

A lap információ szerint az Amaranth étterem tulajdonosa Paola Pedrignani mindent megtett, hogy vendégei jól érezzék magukat. Carla Bruni külön kikötötte, hogy pizzája széle legyen ropogósra sütve, de a sajt feltét maradjon lágy. A tulajdonos állítólag maga biciklizett el egy másik éttermébe, hogy onnan áthozzon egy pont ilyen pizzát.

Rovatok