Index Vakbarát Hírportál

Megint kórházban van a 95 éves Gábor Zsazsa

2012. december 7., péntek 09:32

Ismét kórházba került, de már köszöni, jól van a 95 éves Gábor Zsazsa, írja az egyik legismertebb bulvárlap, a TMZ. A magyar származású hollywoodi dívát, akinek tavaly januárban amputálni kellett a jobb lábát, szerdán reggel kellett a Kaliforniai Egyetem egészségcentrumának sürgősségi osztályára vinni és ott sürgősen megoperálni, mert műanyag csövön keresztül etetik, és ezen át összeszedett egy ronda fertőzést.

Bár Gábor Zsazsát évek óta temeti a környezete (már 2010-ben papot hívatott, aki feladta neki az utolsó kenetet), túlélte a műtétet de jelenleg is orvosi megfigyelés alatt áll és még napokig kórházban kell maradnia. "Ezzel jól el is kúrtuk a karácsonyunkat" - nyilatkozta az egykori szépségkirálynő kilencedik férje, a 69 éves Frédéric von Anhalt herceg.

Gábor Zsa Zsa egy korábbi balesete miatt 2002 óta kerekesszékkel közlekedik. 2010 nyarán bel-airi otthonában tévénézés közben leesett ágyáról és súlyos sérülést szenvedett, akkor csípőprotézis-műtétet kellett végrehajtani rajta. A három és fél órás operáció sikeres volt, de a műtét közben szélütést kapott. Még ugyanebben az évben keletkezett egy vérrög a lábában, ami miatt  novemberben meg kellett volna műteni, de a díva akkor azt mondta, a karácsonyt családi körben szeretné eltölteni, mivel lehet, hogy ez lesz rá az utolsó alkalma. 2011 januárjában azonban már annyira elüszkösödött a jobb lába, hogy térd alatt amputálni kellett.

Rovatok