Index Vakbarát Hírportál

Szörényi nem énekel Koncz Zsuzsával

2014. január 17., péntek 08:57

Politikai döntést hozott a zenész, jelentette ki menedzsere, Rosta Mária. Koncz Zsuzsát meglepte a döntés, de elfogadja.

Március 14-én rendezik meg Koncz Zsuzsa Aréna-koncertjét, amin a plakátok tanúsága szerint több vendégsztár is fellépett volna, köztük Szörényi Levente is. A zeneszerző-énekes viszont váratlanul visszamondta a koncertet, a Bors infói szerint „előre nem látható okból”. Koncz Zsuzsa még pár napja nagyon lelkesen mesélt a közös munkáról, Szörényit pályája szerves részének nevezte, és a köztük levő állítólagos ellentétről azt mondta, hogy „csak a sajtó generált háborút”, nem ők.

Ezzel szemben Szörényi váratlanul lemondta a fellépést, de nem személyes okokból, hanem politikai meggyőződése miatt. A meglehetősen furcsa, de legalábbis nem mindennapi kifogásról Rosta Mária, Szörényi menedzsere és egyben sógornője azt nyilatkozta a napilapnak, hogy 

Szörényi Levente kampányidőszakban sehol sem lép fel. Mélységesen sajnálja a történteket. Visszalépésének nincs köze Zsuzsához. A rajongókat kárpótolni fogja. A tervek szerint a jövőben láthatják egy színpadon Zsuzsával is.

A nyíltan jobboldali nézeteket való Szörényi menedzsere szerint az volt a probléma, hogy túl későn derült ki, hogy a választásokat április 6-án tartják, ez lehet az az előre nem látható ok, amire hivatkozik. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy ez az időpont csak pletykaszinten került be a köztudatba, Áder János még nem tűzte ki a választások napját. Szörényi nem kíván a kérdéssel foglalkozni egyébként, és inkább alkotói szabadságra vonul. 

Kocsis Lajos, Koncz Zsuzsa menedzsere szerint az énekesnő elfogadja Szörényi döntését, bár kicsit furcsállotta, hogy miközben arról egyeztettek, hány számban szerepel majd a koncerten, a meghívott vendég lemondta a bulit.

Rovatok