no

Index Vakbarát Hírportál

Kettős behatolás, rímekbe szedve

2014. február 20., csütörtök 16:59

A Cirko-Gejzír mozi és a Manna Produkciójában február 28-án mutatják be a szigorúan 18 év felettieknek ajánlott Kettős behatolás című darabot, aminek mottója: "Keresd a nőt! Na, és hol találod? Lehet, hogy egy férfiban?".

Az előadásban többek között görög, latin, reneszánsz és huszadik századi költők erotikus, pornográf versei, és mai dalok hangzanak el. A Kettős behatolás című színházi este e versek szabadságát megidézve, a meztelen lélek és a meztelen test merészségét mutatja be. "Ahogy ez lenni szokott, mindenki mást szeret. Az érzékek zűrzavara, a test mámoros káosza, a nemek vad keveredése zajlik. Közben Erósz figyel és némán kacag, hogy nyilaival mit is okozott a halandó emberekben" - olvasható az ismertetőben.

Az előadást Vörös Róbert rendezte, a verseket Szabó Vera, Széll Attila és Mészáros András színészek mondják el, de a darabban fellép Mészáros Attila táncművész is. A meztelenkedést színpadra vivő előadás február 28-tól péntek esténként tíz órától lesz látható a Cirko-Gejzír moziban.

Rovatok