Index Vakbarát Hírportál

Prostinak nézték a Django elszabadult színésznőjét

2014. szeptember 15., hétfő 08:54

Danièle Watts fekete színésznő nyilvános helyen csókolózott egy fehér férfival, mire a rendőrök bilincsbe verték, és kis híján bevitték a kóterba. Nem, nem 1950-ig röpített minket vissza az időgép, mindez múlt hétvégén történt, Los Angelesben.

A Django elszabadult című Tarantono-filmből és a Partners című Martin Lawrence-sitcomból ismerős színésznőt azért vegzálta a rendőrség Los Angeles Studio City nevű negyedében, mert a járőrkocsiból nézve a rövidnadrágos Watts kurvának tűnt, aki éppen egy kuncsafttal bonyolódik heves csókcsatába a járdán. Ezt nem mi mondjuk, hanem a rendőrség.

A valóságban Watts éppen férjével, a fehér bőrű Brian James Lucasszal sétált az utcán, amikor odalépett melléjük két rendőr, és igazoltatták őket. Mivel Amerikában a rendőr csak akkor tehet ilyet (értsd: elkéri az ember papírjait) ha arra oka van, esetleg észrevett valami gyanúsat, Watts mindezt megtagadta, mire lekurvázták, a karját hátracsavarták, bilincset raktak a csuklójára és bevágták a rendőrautóba.

Lucas mindezt szépen le is fotózta, majd Watts Facebookjára fel is töltötték a képeket. A nőt akkor engedték el a rendőrök, amikor a férje igazolta a személyazonosságát. A Variety kérdésére (ezt  így most hogy?) a Los Angeles-i rendőrség csak annyit válaszolt, hogy mivel nem vitték be a nőt és nem tartóztatták le, nincs hivatalos nyoma az incidensnek.

Mint később kiderült, a rendőrséget egy tisztességes névtelen feljelentő hívta rá a párra, akit zavart, hogy az ablaka alatt álló autóban ketten éppen dugnak. Danièle Wattsnak és Brian James Lucasnak meg nem volt szerencséje, mert stimmelt rájuk a panaszos által adott személyleírás: fekete csaj, fehér pasi, testi érintkezés.

Rovatok