Index Vakbarát Hírportál

Mesterséges kómában marad Whitney Houston lánya

2015. február 6., péntek 16:33

Az életműködését fenntartó gépeket nem kapcsolják le - közölte Bobby Brown, a lány édesapja. Az egyik angol bulvárlap pedig már a halálhírét is leközölte.

"Sem a pletykák, sem a tudósítások többsége nem igaz" - mondta a 45 éves énekes.  Az amerikai médiában is elterjedt a hír arról, hogy a család tagjai, köztük Bobby Brown és Cissy Houston, Bobbi Kristina 81 éves nagyanyja, a 21 éves lány betegágyánál gyülekeznek, hogy végső búcsút vegyenek tőle. Bobby Brown az Access Hollywood tévéműsorban azt is mondta, hogy a lánya jól van, aminek valóságtartalma egy kómában levő ember esetében legalábbis megkérdőjelezhető.

Bobbi Kristinát eszméletlenül, otthona fürdőkádjában találta meg múlt hét végén párja, Nick Gordon és egy barátjuk. A lányt kórházba szállították, ahol jelenleg a család közlése szerint az életéért küzd. Whitney Houston amerikai énekesnő egyetlen gyermeke a Brownnal kötött, 2007-ben felbontott házasságból született. A sztárt 2012. február 11-én egy Los Angeles-i hotelszoba fürdőkádjában találták holtan, 48 éves volt.

Rovatok