Index Vakbarát Hírportál

Magához tért Kulka János

2016. április 14., csütörtök 08:43

Egyelőre nem tudni, fel fog-e épülni Kulka János, a Bors azonban úgy tudja, hogy szerda este magához tért a színész. 

Nyilatkozott a Borsnak Kulka Janina, Kulka János testvére, aki annyit mondott, egyelőre semmi változás nincs a színész állapotában. Az orvosok szerint az első 24-48 óra vízválasztó a betegség szempontjából, arra kér mindenkit, drukkoljon a testvérének. Az újság szerint nem volt semmi előjele Kulka betegségének, egészséges volt, diétázott, kondizni is járt.

Kulkát kedd este szállították kórházba. Először a Honvédkórházba vitték, de az állapota miatt azonnal átszállították az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Több sajtóorgánum úgy értesült, a színész sztrókot kapott, és egy vérrögöt kellett az agyából eltávolítani.A Blikk eközben azt írja, egyelőre nem tudni, hogy Kulka János fel fog-e teljesen épülni, és hogy sérült-e a beszédközpontja.

A Godot-ra várva, A nép ellensége és a Faust I-II. című produkciók április-május-júniusra tervezett előadásai elmaradnak, elmarad továbbá június 6-án a Mártírok a Kamrában.  A két Korea újraegyesítése című darab előadásait Kocsis Gergely beugrásával megtartják.

Rovatok