Index Vakbarát Hírportál

Gyorsan javul Kulka állapota

2016. április 27., szerda 15:01

Közleményt küldött ki a nemrég súlyos állapotban kórházba került Kulka János családja.

"Nagyon hálásak vagyunk a rajongóktól, ismerősöktől az elmúlt két hétben kapott sok segítségért, támogató üzenetért és a biztató szavakért, melyeket igyekeztünk János felé tolmácsolni és amelyekből mi is sok erőt merítettünk. 

János állapota az orvosok korábbi várakozásaihoz képest gyorsabban javul. A rehabilitációja, amely előreláthatóan hónapokat vehet igénybe, megkezdődött. Környezetével minden gond nélkül kommunikál, egyre több mindent képes a maga megszokott módján és humorával kifejezni. Orvosai pillanatnyilag további kórházi kezelést javasoltak, ahol kizárólag a család és a legszűkebb baráti köre látogathatja."

Kulkát április 13-án szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Több sajtóértesülés szerint stroke-ot kapott és el kellett távolítania egy vérrögöt a szervezetéből. Azóta lassan javult az állapota, magához tért, és a mostani közlemény alapján már jobban van. 

A több hónapos rehabilitáció azonban azt jelentheti, hogy akár hosszabb távon szünetelhetnek azok az előadások a Katona József színházban, amikben ő is szerepel.

Rovatok