Index Vakbarát Hírportál

Rékasi Károly újra dolgozik

2016. október 4., kedd 08:42

A súlyos baleset után lábadozó színész színpadra és kamerák elé még nem állhat, de végre újra pénzt kereshet.

Az 54 éves színész tavaly nyáron szenvedett súlyos motorbalesetet, és azóta nem dolgozhatott egész mostanáig. A József Attila Színházban és a Barátok köztben csak a teljes felépülése után játszhat újra, ám a Blikknek most elmondta, szinkronhangként újra dolgozik.

A több mint egy évig tartó munkaképtelenség alatt csak havi 35 ezer forint táppénzt kapott, ezért mára adósságokat is felhalmozott, de ezeket végre elkezdheti törleszteni. A Blikk azt írta, egy meg nem nevezett fővárosi stúdióban "az egyik filmcsatorna felkérésére, világsztárokról szóló hírekhez adta a hangját", méghozzá pont azt a Tom Cruise-t szinkronizálta, akinek már több filmben is kölcsönözte a hangját.

"A jelenlegi állapotom miatt sajnos parkolópályára kerültem a színházban és a sorozatban, így nagy megtiszteltetés, hogy befogadtak ebbe a csapatba" – mondta a lapnak Rékasi. – "Azért is fontos ez a lehetőség, azon túl, hogy kapok fizetést, mert végre újra derűsnek érzem magam, ez pedig a gyógyulásomat is segíti."

Rékasiról azt utolsó hír még júliusban az volt, hogy súlyosan elfertőződött a lába, a jelek szerint viszont most már sokkal jobban van.

Rovatok