Index Vakbarát Hírportál

Még mindig drámai Kara Tünde állapota

2016. október 28., péntek 08:52

"Bár a rosszulléte óta javult az állapota, még mindig drámai a helyzet" – mondta Kautzky Armand a Borsnak kollégája, Kara Tünde állapotáról. A Jászai Mari-díjas színésznő tavaly nyáron egy próbán lett rosszul, leállt a szíve, újra kellett éleszteni, ám kómába esett, amiből végül sikerült felébrednie, rövidesen pedig az intenzív osztályt is elhagyta.

Kautzky a lapnak elmondta: szívszorító, ami Kara Tündével történt, a barátok és kollégák pedig azóta is tartják a kapcsolatot a családdal. "Reménykedve várjuk, hogy hátha egyszer jó hírek érkeznek róla. Ez egyelőre nincs így" – tette hozzá.

A színésznő kollégái februárban, a születésnapján, jótékonysági koncertet is tartottak a javára a békéscsabai Jókai Színházban. Kautzky ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: "Fontos volt, hogy a család érezze, mellettük vagyunk. En­nél többet azonban nem tudunk tenni. Csak reménykedünk, hogy talán minden rendben lesz. Tünde egyszer már legyőzte a halált, akaraterejének köszönhetően egy komoly betegségből gyógyult fel. Reméljük, megismétlődik a csoda."

Rovatok