Index Vakbarát Hírportál

Sinéad O'Connor: Egész életemben azon pörgök, hogy ne haljak meg

2017. augusztus 8., kedd 19:42 | aznap frissítve

Öngyilkos gondolatairól, magányáról és mentális problémáiról is beszélt Sinéad O'Connor egy múlt pénteken a Facebookra felöltött 12 perces videóban – írja az MTI.

A mentális betegség olyan, mint a drogok: nem érdekli, ki vagy.

– mondta az ír énekesnő aki azért töltötte fel a videót, hogy segítsen megérteni a mentális betegségben szenvedőket. O'Connor kifejtette, jelenleg egy motelben él New Jersey-ben és teljesen egyedül van. Egyáltalán senki nincs az életében, kivéve az orvosa és pszichiátere, akiről azt mondta, ő a legédesebb ember a világon. Hozzátette, az egyetlen dolog ami életben tartja az az, hogy orvosa mindig azt mondja, ő a hőse, ez pedig szerinte szánalmas.

Az énekesnő a családját is kritizálta, amiért nem viselték jobban gondját az elmúlt két évben, mert mint mondta, azok az emberek, akik mentális betegségben szenvednek, a legsebezhetőbbek a világon.

Nem tudunk gondoskodni magunkról, nektek kell gondoskodni rólunk.

– fűzte hozzá, majd kijelentette, egész életében azon pörög, hogy ne haljon meg, és ez nem élet. Ettől még nem fog meghalni, de akkor is, így nem lehet élni. Emellett azt is mondta, nem magáért van még életben, ha ez lenne a motivációja, már rég véget vetett volna az egésznek.

Sinéad O'Connortól egyébként nem áll távol az öngyilkosság gondolata, 2015-ben családja kérése miatt egy ilyen témájú poszt után tiltották le a Facebook oldalát. Ekkor írtunk az énekesnő tragikus életpályájáról is, ezt a cikkünket ezen a linken olvashatja el.

Rovatok