Index Vakbarát Hírportál

Kijött a börtönből Szilágyi István fia

2018. január 16., kedd 09:07

Hét hónap előzetesben töltött idő szabadon engedték Szilágyi István fiát, aki korábban egy vita hevében összeverte édesapját, írja a keddi Blikk.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság hétfőn első fokon mondta ki, hogy a férfi súlyos testi sértést követett el, amiért két év börtönre ítélték, ám tekintettel büntetlen előéletére három évre felfüggesztették a büntetést.

A tárgyaláson az igazságügyi orvosszakértő elmondta: a színész három bordája eltört, mellkasát zúzódások borították, szeme alatt foltok voltak, fejbőre is sérült, tehát nem lehetséges, hogy a sérüléseit az okozta volna, hogy ráesett a tűzifára. "Valamennyi sérülés egyszeri esés alapján nem következhetett be" – mondta.

Szilágyi Istvánt a Bors sorozat Sipos urától kezdve az Indul a bakterház piócás emberéig számos szerepben láthattuk, a legtöbben azonban a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárjaként ismerik.

"Voltak konfliktusaink az apámmal, de sosem bántottam őt" – mondta Szilágyi Péter, akinek a tárgyalásán ezúttal nem vett részt az édesapja, csak az édesanyja volt jelen, vele együtt távozott a bíróságról, majd ment vissza abba a házba, ahol a bántalmazás történt.

Rovatok