Index Vakbarát Hírportál

Fluor: Most én vagyok a soros a Petőfi rádióban

2018. április 22., vasárnap 15:06

Ahogy azt korábban megírtuk, Fluor Tomi a közmédia élő adásában egy interjúba belekiabálta, hogy Soros György, nyilván amolyan tréfaként - hiszen évek óta megy már az ijesztgetés amúgy is. A sajtó kiszúrta a tréfát, Fluor bocsánatot is kért a Facebook-oldalán, biztos ami biztos, ám két nappal később teljesen beszünteti a Petőfi rádió a Wellhello számainak sugárzását, miközben 2018-ban szinte minden nap játszották őket, olyan is volt, hogy kilenc alkalommal ment le Wellhello-szám.

A most szombati tüntetésen már konkrétan lejátszották a színpadról a zenekar egyik számát, szolidaritásból, amire a tüntetők magasba emelték világító telefonjaikat. És akkor vasárnap jött az örömhír: újra játsszák a zenekart. Több napnyi némaság után véget is ért a tiltás, vasárnap reggel már lemehetett a Zuhanj belém című számuk".

És nem is akárhogy: Fluor egy rövid videót posztolt a Facebookjára, amihez azt írta:

Nagyon köszönjük, hogy ennyien mellettünk vagytok, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen sok ember fog minket támogatni! Mindemellett köszönet a Petőfi rádiónak is, akik lényegében beengedtek trollkodni és végül jófej módon kezelték a történetet!

“Összenézünk, összeérünk...” One love!

És akkor a rádiós felkonf:

"Most én vagyok a soros a Petőfi rádióban"- mondja saját száma előtt a Petőfi rádióban.

Rovatok