Index Vakbarát Hírportál

Tö­rő­csik Mari: Nagyon jól érzem magam

2018. június 1., péntek 08:54

"Köszönöm kérdését, nagyon jól érzem magam. Elvagyok a velemi házamban" – mondta a Bors újságírójának Tö­rő­csik Mari, akit az év elején engedtek haza a szombathelyi Markusovszky Kórházból, ahol nagyjából egy évet töltött.

"Most már az időjárás is jobbra fordult. Nemrégiben nagyon megviselt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás. Szerencsére ezen is túl vagyunk" – folytatta a színésznő, aki arról is beszélt, hogy a nyáron nem tervez sehova menni, jól érzi magát a Vas megyei településen.

"Itt mindenem megvan, amire csak szükségem lehet. Velemen nagyon jót lehet pihenni" – mondta Tö­rő­csik Mari, aki leghamarabb ősszel tervez Budapestre utazni. "Még az is lehet, hogy munka miatt, de erről még nem beszélek" – tette hozzá.

A színésznő szavait némileg árnyalja, hogy a napokban lemondott egy már meghirdetett fellépést Szombathelyen. A Weöres Sándor Színház június harmadikára, vasárnapra, hirdette meg a Találkozás Törőcsik Marival című programot, ez azonban a színésznő kérésére elmarad.

A Weöres Sándor Színház örömmel tapasztalta, hogy Törőcsik Mari egészségi állapota hónapról hónapra javul. Április végén Jordán Tamás felkérésére elvállalt egy beszélgetést június 3-ára. Ugyan a művésznő állapota kielégítő, ő maga még nem érzi elég erősnek magát ahhoz, hogy a saját magától és a közönség által elvárt színvonalon tudjon teljesíteni. Jordán Tamással abban egyeztek meg, hogy a június 3-ára tervezett beszélgetés elmarad, de ősszel feltehetően lesz.

Törőcsik Mari a tavalyi év elején tüdőgyulladással került kórházba, állapota közben többször javult, pár napra haza is engedték. Legelőször szeptemberben, de otthonában balesetet szenvedett, így hamar visszakerült a szombathelyi kórházba.

Rovatok