Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett a horrortetoválásokkal tetőtől talpig kivarrt modell

2018. augusztus 3., péntek 09:56

Holtan találták montreali lakásában Rick Genest modellt, aki Zombie Boyként volt ismert a teljes testét fedő, belső szerveket és csontokat ábrázoló, és a fejét is megskalpolt koponyává változtató tetoválásai miatt. A híradások szerint valószínűsíthető, hogy öngyilkosság történt.

Rick Genest leghíresebb fellépése az volt, amikor 2011-ben Lady Gaga Born This Way című klipjében szerepelt, amelyet csak a Youtube-on 231 millióan láttak. A videóban Lady Gaga is Genestéhez hasonlóra festette az arcát.

Lady Gaga is kifejezte a gyászát, elviselhetetlenül fájdalmasnak nevezve a veszteséget. „Keményebben kell dolgoznunk azon, hogy megváltoztassuk a közéletet, és reflektorfénybe helyezzük a mentális egészség témáját, eltörölve a stigmát, hogy erről nem szabad beszélni” – írta. „Ha szenvedsz, szólj egy barátnak vagy egy családtagnak még ma. Muszáj megmentenünk egymást.”

Rick Genest szerepelt a japán Vogue-ban is, volt Jay-Z divatmárkájának arca, és modellkedett a francia dizájnernek, Thierry Muglernek is.

A holttestét hat nappal a 33. születésnapja előtt találták meg. Az ügynöksége azt írta, sokkolta őket a fájdalmas hír. „Ricót mindenki szerette, akinek volt lehetősége megismerni őt” – írták.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok