Index Vakbarát Hírportál

Stan Lee 2019-ben még utoljára szerepelni fog a Bosszúállókban

2018. november 14., szerda 11:19

Hétfőn, 95 éves korában meghalt a Marvel képregény-univerzum legendás teremtője, Stan Lee, de a 2019 májusában érkező Bosszúállók 4. című filmben még látható lesz egy rövid jelenetben - szúrta ki az Uproxx egy régebbi interjú alapján.

Lee ugyanis szinte minden Marvel-filmben és -sorozatban megjelent valamilyen apró szerepben, eddig, 1989 óta egészen pontosan 56-szor volt látható akár a vásznon, akár egy-egy plakáton vagy éppen festményen. És ez a sorozat még a halála utáni következő filmben sem törik meg.

Stan nem szeret repülni, úgyhogy általában megpróbáltuk úgy időzíteni a cameóit, hogy nagyjából egy időpontban lehessenek. Szóval ha éppen más filmek is forogtak ugyanott, mint például a Hangya 2. vagy a Bosszúállók 4., akkor összehoztuk a beugrásait, és csak átvittük egyik díszletből a másikba még ugyanazon a napon"

- mondta a Bosszúállók: Végtelen háború egyik rendezője, Joe Russo a Comicbook.com-nak még áprilisban. Így a 2019. április 3-án érkező filmben még utoljára látható lesz a Marvel pápája.

Stan Lee cameóiról ebben a cikkben írtunk bővebben:

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok