Index Vakbarát Hírportál

Hajdú Péter, Berki Krisztián és LL. Junior is beégett a sportfogadási tippekkel

2021. január 26., kedd 17:49

Hajdú Péter, a Life Tv és az Ozone TV csatornát is működtető, Mészáros Lőrinc válófélben lévő feleségének tulajdonában lévő Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, ismert televíziós műsorvezető az Instagramra feltöltött a napokban egy videót, amelyben a Sportandtipp elnevezésű szerencsejáték-oldalt népszerűsítette.

Hajdú Péter szó szerint „100 százalékosnak”, azaz tuti tippnek nevezte a napokban lezajlott UFC-mérkőzést, és mindenkit arra buzdított, hogy az ír Conor McGregorra tegye a pénzét Dustin Poirier szemben. Igen ám, de a tippből csúfos bukta lett, ugyanis az amerikai harcos kiütötte az ír legendát.

A Media1 arról ír, hogy a videón viszont nem szerepeltették, hogy fizetett reklámról, promócióról van szó, ám mégis határozottan sportfogadásra buzdították a nézőket, egyetlen szót sem fecsérelve a szerencsejáték veszélyeire, és arra hogy a tipp akár rosszul is elsülhet. Ehhez kuponkódot is biztosított Hajdú, illetve a vele szövetkező sportfogadási oldal.

Az adócsalási botrányba keveredett Berki Krisztián is népszerűsítette a sportfogadási tippet, de ő is pórul járt. Egy helikopter előtt állva a videójában azt mondta: 700 ezer forintot tesz fel a tippjére.

Itt azonban még nincs vége, ugyanis LL. Junior rappernek is volt tippje, 

ő is McGregort ajánlgatta, ahogyan Hajdú és Berki is. LL Junior viszont legalább feltüntette, hogy reklámról van szó.

Noha a tippeket mindannyian ingyen kapták, egytől egyig megtalálták őket a sportfogadók, hogy nem hitelesek.

(Borítókép: Hajdú Péter, LL. junior és Berki Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás, Velvet)

Rovatok