Index Vakbarát Hírportál

Hiába békült ki Győzike a testvérével, nem tartott sokáig

2021. február 6., szombat 06:38

Néhány hónappal ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a Gáspár testvérek hosszú évek után kibékültek egymással. Győzike a Borsnak elárulta: hiába nyújtott békejobbot, testvére nem kért belőle.

A testvérpár egyéves mosolyszünet után kibékült egymással, ám úgy tűnik, ez az egyetértés nem tartott sokáig. Győzike ugyanis most szomorúan árulta el, hogy azóta sem beszélt a testvérével:

Valóban volt egy teátrális békülés tavaly karácsony előtt, ami, ha jól számolom, legalább hatvan percig tartott, vagyis addig, amíg ott volt a fotós és az újságíró. Azóta nem láttam őt, pedig nagyon boldog voltam, hogy végre együtt töltjük az ünnepeket. Hogy őszinte legyek, nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy zavarom őt abban, hogy felépítse a karrierjét. Nem tudja elviselni, hogy 25 éve itt vagyok, és itt is maradok. Be kellett látnom, hogy a nagy békülés csak a pénzről szólt! Ezért akart békülni! Elhittem, hogy a közös interjú után minden rendben lesz köztünk, de Zsolti csak azt az 1 milliót látta maga előtt, amit tiszteletdíjként kaptunk. Csak csendben jegyzem meg, hogy azóta sem hozta át a részem, de még csak a postaládába sem dobta be. Ennyiért adta el a testvérét.

Rovatok