Index Vakbarát Hírportál

Hajdú Péter: A stílusom egyedülálló, intimitásban is verhetetlen vagyok

2021. február 13., szombat 18:25

Hajdú Péter és párja már majdnem két éve járnak együtt. Tavaly kiderült, hogy Eszter várandós, de decemberben elveszítette a babáját, amibe majdnem bele is halt. A történtek megviselték őket, kapcsolatuk azonban csak erősebb lett a karantén alatt – mondták a Borsnak.

A szerelmesek a közelgő Valentin-napra készülnek, Hajdú Péter szerint virággal nem lehet mellélőni. Ezt leszámítva azonban nem tartja magát romantikus típusnak.

Persze van, hogy meglepem (Esztert – a szerk.), de az igazat megvallva nem igazán tudom kimutatni az érzelmeimet. A stílusom egyedülálló, intimitásban is verhetetlen vagyok, a romantikáról azonban inkább Esztert kéne megkérdezni.

Eszter elmondása szerint a producer épp annyira romantikus, amennyire kell.

Peti pont annyira romantikus, amennyire kell. Szerintem azzal mindent elmondok, hogy számomra ő a nagybetűs, tökéletes férfi, aki oda­adó, okos, kedves és nem mellesleg nagyon humoros. Ez már az első randevúnkon is feltűnt. Mondhatni, a humorával vett le a lábamról. Petivel egy a szeretetnyelvünk, és szerintem ez a legfontosabb. (...) Az első pillanattól fogva nagyon nagy az összhang közöttünk, folyamatosan megy az adok-kapok, húzzuk, ugratjuk egymást, viccelődünk, sokat nevetünk. Mint mondtam, nekünk a humor a legfontosabb, abból pedig egy percig sincs hiány!

– mondta a lapnak.

Hajdúék egyébként jelenleg egy helyen dolgoznak, gyakran ugratják egymást, de nincs hatással a kapcsolatukra a közös munkahely.

Rovatok