Index Vakbarát Hírportál

Több változatban készül a Barátok közt befejezése

2021. április 1., csütörtök 13:27

A színészek és a stáb sokféle végkifejletet forgatott, és még számukra sem ismert, hogy mi kerül adásba − mondta a Barátok közt kreatív producere a Blikknek. Ondruss Ilona hozzátette, hogy a befejezés valójában szinte az utolsó pillanatban, a vágóasztalon fog eldőlni.

Szerinte a sorozat nézői megérdemlik, hogy az utolsó epizódban is meglepő, fordulatos, megdöbbentő vagy épp megnyugtató eseményeket lássanak. Ezeket már a mostani epizódokban is többféle titkos lezárással tudják garantálni. A producer nem tartja meglepőnek, hogy ennyien érdeklődnek a sorozat befejezése iránt, hiszen ez az ország meghatározó, napi drámai sorozata.

Ondriss Ilona a kiszivárgott forgatókönyvről is beszélt. Mint mondta, egy ilyen nagy létszámú stáb esetében nagyon komoly a veszélye annak, hogy kiszivárognak az információk, ezért 

a történetek lezárásából több verziót készítettek, hogy az utolsó pillanatig kételyek közt tartsák a nézőket.

A 23 év után véget érő sorozat nyár elején búcsúzik a tévé képernyőiről. A befejezésről egy 120 oldalas dokumentum szivárgott ki februárban, ami sok meglepő sztorit tartalmaz, azonban csak annyit árultak el róla, hogy több izgalmas családi és magánéleti történettel és meglepő fordulatokkal készülnek lezárni az RTL Klub népszerű sorozatát. A sorozat utolsó epizódjaiban néhány korábban erősen meghatározó szereplő is feltűnik majd.

Rovatok