Index Vakbarát Hírportál

Puskás Tamás: az online színház csak pótkávé

2021. május 8., szombat 10:35

Nyitnak a színházak, de mégse. Mert jogilag, ugye, erre lehetőségük van, csak éppen a színházi munkafolyamat olyan, hogy csak úgy, egyik napról a másikra nem lehet előadást tartani. Próbafolyamatok, díszletek, technika, és akkor még nem is beszéltünk a nézői hajlandóságról.

Az Index.hu kultúra rovata arútluK című podcastjának vendége Puskás Tamás színművész, rendező, a Centrál Színház igazgatója. Vele beszélgetünk arról, hogy egy színházban miért nem olyan egyszerű a függönyt felhúzni. Főleg egy olyan évben, amikor a pandémia minden kulturális intézmény ajtaját bezárta.

A beszélgetésben szó esik arról, hogy 

Az Index arútluK podcastjában F. Tóth Benedek és Kozár Alexandra, az Index kultúrrovatának tagjai Puskás Tamással, a Centrál Színház igazgatójával beszélgetnek.

Klikk a lejátszó gombjára, és hallgassa meg az arútluK heti podcastját!

Korábbi beszélgetéseinket pedig itt érheti el, például a médiában is tapasztalható káromkodásokról, gyűlöletbeszédről, a Kossuth-díjról, a sorozatok világáról, a Trónok harca valóságosságáról vagy éppen a pályakezdő színészek nehézségeiről, s hogy már az Oscar-díj sem a régi, de azért pucér nők még vannak a filmekben.

Rovatok