Index Vakbarát Hírportál

Ősszel folytatódik a Dancing with the Stars

2021. május 16., vasárnap 12:55

Újabb párok mérik össze tánctudásukat a TV2 képernyőjén: a csatorna az Instagram-oldalán erősítette meg a tavalyi bejelentését, miszerint új évaddal jelentkezik idén a Dancing with the Stars.

A TV2-n tavaly ősszel műsorra tűzött Dancing with the Stars című produkció a BBC Studio eredeti formátumának első magyar évadaként futott. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő táncos show-ban, amelynek licenszét már 58 ország megvásárolta, 12 ismert személy, oldalukon profi táncosokkal lépett parkettre, minden adásban egy-egy újabb produkcióval. 

A Dancing with the Stars volt az első olyan TV2-es produkció, amelyben az RTL-től átigazolt Lékai-Kiss Ramónát láthatták a nézők, aki Stohl András oldalán lett a műsor háziasszonya. A több héten át zajló verseny első évadának egyik szenzációjaként a dél-amerikai szappanoperákból ismert Gabriela Spanic is megmutatta a tánctudását Andrei Mangra oltalán. Rajtuk kívül Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra vállalkozott arra, hogy táncparkettre lép. A produkciókat Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és Schiffer Miklós bírálta el, az első évadot pedig végül Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan nyerte. 

Bár az eddig sem volt titok, hogy 2021-ben folytatódik a táncos show-műsor, hiszen már tavaly decemberben bejelentette a csatorna, most viszont egy friss bejegyzéssel ezt ismét megerősítették a TV2 honlapján és az Instagram-oldalukon. Friss információként egyelőre csak annyi bizonyos, hogy új szereplőket láthatnak majd a nézők, pontos kezdésről sincs hír, csupán annyi, hogy ősszel kerül képernyőre a műsor.

A TV2 mindeközben egyéb nagyprodukciókkal is készül. Nemrég derült ki, hogy Ördög Nóra lesz a műsorvezetője a hamarosan debütáló Totem című kalandrealitynek, amelyben hírességek kincskeresését követhetjük nyomon. A csatorna saját fejlesztésű műsorát a Balaton-felvidéken forgatják. Emellett a Ninja Warrior is visszatér a képernyőre, méghozzá megújult műsorvezetői gárdával: a produkcióban Till Attila mellett Szujó Zoltánt és Lékai-Kiss Ramónát láthatják majd a nézők.

Rovatok