Index Vakbarát Hírportál

Kálloy Molnár Péter: Volt több alakításom, amiért talán komoly elismerést érdemeltem volna

2021. szeptember 4., szombat 10:59

Kálloy Molnár Péter szombaton délután öt órakor és vasárnap délelőtt 11-kor dedikálja Budapesten, a Vörösmarty téri Ünnepi Könyvhéten az életéről szóló könyvét, a K.Ö.R-t (Kálloy Molnár Összes Rövidítve), mely a 25 éve futó előadásukra, S.Ö.R.-re (Shakespeare Összes Rövidítve) reflektál, és némileg összegzi eddigi pályafutását.

A Szabó Zoltán Attila jegyezte interjúkötet őszinte feltárulkozása az Index kulturális podcastműsorában tovább folytatódik. Egy igazi álmodozóval beszélgetünk, akinek elvei vannak, aki őszinte, és aki érzékeny is eléggé ahhoz, hogy ne fájjon neki, hogy folyamatos szakmai és közönségsikerei dacára az eddig eltelt fél évszázad nem volt elég egy állami elismeréshez. Pedig nem csak ő érzi úgy, megérdemelte volna. 

Az Index arútluK podcastjában ezúttal Kozár Alexandra és Vig György, az Index kultúra rovatának munkatársai beszélgetnek Kálloy Molnár Péterrel.

Hallgassa meg az arútluK podcast korábbi beszélgetéseit a a pályakezdő színészek nehézségeiről; vagy arról, hogy Puskás Tamás szerint miért pótkávé az online színház, és hogy Grecsó Krisztián miért tért vissza a lírához, amelyet el sem hagyott. De azt is megtudhatja, milyen írók kerültek a magyar írókat összegyűjtő kötetbe, és hogy a zeneiparban túl magas az áfateher. Takács Katalin mindig mosolyog, és Nagy-Kálózy Eszter is visel néha páncélt.

Rovatok