Index Vakbarát Hírportál

Sarah Jessica Parker megtörte a csendet a Szex és New York színészének a halála után

2021. szeptember 25., szombat 09:59

Willie Garson szeptember 21-én, 57 éves korában hunyt el hasnyálmirigyrákban. A színész egyik legismertebb szerepét a Szex és New York című sorozatban játszotta, a főszereplő Carrie Bradshaw meleg barátját, Stanfordot alakította.

A Carrie Bradshaw-t megszemélyesítő Sarah Jessica Parkerrel azonban nemcsak a vásznon voltak jóban, hanem a magánéletükben is szoros, baráti kapcsolatot ápoltak, így érthető, hogy a színésznőt mélyen megrázták a történtek.

Sarah Jessica Parker az Instagram-oldalán osztotta meg elviselhetetlen fájdalmát, hogy több mint harminc év után elvesztette a közeli barátját.

Igaz barátság volt, amelyet titkok, kalandok, közös szakmai család, az igazság, koncertek, kirándulások, étkezések, késő esti telefonhívások, közös szülői elhivatottság övezett, az összes szívfájdalommal és örömmel, ami együtt jár dicsőséggel, csalódással, félelemmel, haraggal. És azok a feledhetetlen, forgatásokon (különösen Carrie lakásában) eltöltött évek az éjszakába nyúló nevetésekkel Stanfordként és Carrie-ként, valamint Willie és SJ szerepében. Willie, mindened hiányzik majd

– írja az 56 éves színésznő, hozzátéve, hogy felidézi az utolsó együtt töltött pillanatokat, újraolvassa az üzeneteket, amelyeket az utolsó napokban kapott, és leírja az utolsó hívásokat.

A hiányod, mint egy kráter, amelyet ezeknek a szép emlékével töltök fel, valamint azokkal, amelyek még nem törtek felszínre

– búcsúzott barátjától Sarah Jessica Parker.

Rovatok