Index Vakbarát Hírportál

A szex a témája a Konyhanyelv új epizódjának

2021. november 4., csütörtök 19:16

A Konyhanyelv legújabb epizódjában Lakatos Márk és vendégei úgy beszélnek szexről, erőszakól és zaklatásról, mintha egy hosszú vallatás sokadik napján kapcsolódnánk be az eseményekbe. Pedig épp' csak megérkezett a párolt nyuszi az asztalhoz.

Lakatos Márk a Konyhanyelv bemutatásakor megígérte, hogy lesz olyan epizód, ami a bőrünk alá hatol, és fájni fog. A negyedik epizód — aminek a témája a szex és a szexualitás megélése, kifejezése — feltétlenül ilyen lesz. Az asztalnál nem is tudna ennél vibrálóbb csapat ülni, ha azt figyeljük, mennyire mást gondolnak, és mennyire különbözően fejezik ki magukat a vacsoravendégek:

Kattintson a videóra, és nézze meg az előzetest!

 Engem 11 éves kormban egy nálamnál 10 évvel idősebb nő elkezdett simogatni, és lassan, néhány nap alatt elmagyarázta nekem, mit kell vele csinálni.

— mondja Wahorn András, aki bevallja, hogy izgult a beszélgetéssel kapcsolatban.

Bizarr téma, és hát amikor én elvállaltam a műsort, akkor nagyon belementem, hogy persze; és ahogy jött a nap, akkor már úgy érzetem, Istenem mit fogok itt én beszélni!

— vallja meg Csákányi Eszter.

Pár napja volt Andrásnak egy interjúja, amiben kimondottan szorongást okozó dolgok hangzottak el. De ezen túl nagyon kíváncsi vagyok, mit hozunk ki egymásból.

— bocsátja előre Mérő Vera, ahogy a vacsoravendégségre készül.

És hogy a vacsoravendégek szorongásai, izgulása mennyire volt indokolt, vagy érthető, az kiderül a Konyhanyelv negyedik epizódjából, amely kivételesen csütörtök este 20 órakor jelnik meg az Indexen.

Az epizódban szexuális visszaélés bűncselekményről is beszélgettek a vendégek. Kérjük olvassa el erről szóló cikkünket is.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon.
A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon.

Rovatok