Index Vakbarát Hírportál

Fesztbaum Béla: A hűségem a Vígszínháznak szól

2021. november 6., szombat 08:05

Fesztbaum Béla játssza Rácz tanár urat a Marton László rendezte teltházakkal dübörgő produkcióban, A Pál utcai fiúkban, melynek 2021. november 5-én volt a 300. előadása.

Ez azonban csak az egyik a sok-sok Molnár Ferenc mű közül, melyhez a Vígszínházhoz immáron 24 éve hű színész szoros szálakkal kapcsolódik, aki nemcsak Molnár különböző jeleneteiből rendezett, illetve állított össze színdarabot Monokli címen, de hiánypótoló előadást gründolt arról a publicista, újságíró Molnár Ferencről is, akit a drámaíróhoz képest kevéssé ismerünk.

Az arútluK vendége, aki egy ideje már a doktori címet is joggal viselhetné, hiszen színháztörténetből, konkrétan a Vígszínház első igazgatójának, Ditrói Mórnak a munkásságából doktorált, a műsorban elárulja, hogy

Az arútluK korábbi beszélgetéseiben Szajki Péter és Szajki-Vörös Adél a független filmesek nehézségeiről beszél.  Bányai Kelemen Barna elmondja, milyen is Csernus doki, kollégáink a pályakezdő színészek nehézségeiről beszélgetnek, de hallhat arról, hogy Puskás Tamás szerint miért pótkávé az online színház, hogy Grecsó Krisztián miért tért vissza a lírához, amelyet sosem hagyott el, azt is megtudhatja, milyen írók kerültek a magyar írókat összegyűjtő kötetbe, és hogy a zeneiparban túl magas az áfateher. Takács Katalin mindig mosolyog, Nagy-Kálózy Eszter is visel néha páncélt, éMécs Mónika producer pedig ilyennek látta Enyedi Ildikó legújabb filmjét.

Rovatok