Index Vakbarát Hírportál

Zalatnay Sarolta: Nem gyűlölöm a baloldaliakat

2022. január 8., szombat 12:28

Bár ő jobboldalinak vallja magát, nem gyűlöli baloldali művésztársait sem – hangzik el a Hír TV Magánterület című műsorában. 

A vasárnap délután képernyőre kerülő adásban az énekesnő arról beszél, hogy jobboldalinak tartja magát. Szerinte emiatt sokszor negatívan ítélik meg, pedig ő sose bántott másokat a politikai hovatartozásuk, világnézetük miatt.

Soha nem gyűlölködtem azért, mert bárkiről megtudtam, hogy mondjuk baloldali. Az az ő dolga, attól még jó zenész, jó színész

– fogalmazott. 

Zalatnay Sarolta a műsorban kitér arra is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumától nem azért kapta a neki megítélt tízmilliós, valamint két és fél milliós támogatást, mert szeptemberben aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót. 

Úgy érzem, ötvenöt évnyi művészi munka után ez nem olyan rettenetes nagy dolog 

– mondta ezzel kapcsolatban.

A műsorban az énekesnő arról beszélt még, hogy „mindig halál büszke volt” a magyarságára és arra, hogy a nemzetet képviselheti. Az adásban ezenkívül szóba került az is, hogy miként kérte meg a kezét Maurice Gibb, a Bee Gees frontembere, és hogy melyik James Bond-film betétdalának eléneklésére kapott felkérést korábban. 

(via BorsOnline)

Rovatok