Index Vakbarát Hírportál

Mucsi Zoltán miatt vállalta el a hentes szerepét Básti Juli

2022. április 9., szombat 09:39 | aznap frissítve

Básti Juli és Mucsi Zoltán már négy évtizede vannak a színészi pályán, mégsem dolgoztak még együtt. A Pepe című sorozat forgatásán végre közelebbről is megismerkedtek egymással.

Básti Juli egy hentest alakít a Tv2 Pepe című sorozatában. A színésznő többek között azért mondott igent a szerepre, mert így végre együtt játszhatott Mucsi Zoltánnal .

Az április 10-én – dupla résszel – debütáló vígjátéksorozat vasárnapoként kerül a képernyőkre, főszereplője egy menő magyar séf, akit Simon Kornél alakít, a címszereplő pedig a „lepukkant kolbászsütőjét csődbe menedzselő Pepe”, akit Mucsi Zoltán játszik.

Régi pályatársak, új munkatársak

A színésznő a Blikknek elmondta: annak ellenére, hogy több mint negyven éve vannak a színészi pályán, még soha nem dolgoztak együtt Mucsi Zoltánnal.

Ezért is örültem ennek a sorozatnak, mert annyira kedvelem őt!

– fogalmazott, majd hozzátette: Mucsi Zoltánnal remekül lehet dolgozni, hiszen felkészült és lelkiismeretes színész, aki komolyan veszi a munkáját. Básti Juli elmondta, vonzotta őt, hogy Mucsi Zoltán a főszereplő, hiszen így a viccelődés nívósnak ígérkezett.

Igazán jóleső volt az a pár perc, amennyit a feszített tempójú munka közben beszélgethettünk. Hasonló az ízlésünk, a gondolkodásunk, egyformán látjuk a világot. Gondoltam, hogy így van, mégis jó érzés, hogy beigazolódtak a feltételezéseim

– mondta a színésznő, aki nem szereti viszontlátni magát a képernyőn, így a sorozat sajtóvetítésére is késve érkezett, csak az utolsó tíz percet látta. Kiemelte, hogy bár magát nem szívesen nézi vissza, a „többiek nagyon édesek és jók, és a vizuális elemekre sem lehet panasz, hiszen az egész sorozat nagyon szépen van fényképezve. Mivel sok a közeli kép, a karakterek közelebb kerülnek a nézőkhöz.

Rovatok