Index Vakbarát Hírportál

Ezra Miller egy 25 éves anyát és annak három gyermekét fogadta be a farmjára

2022. június 23., csütörtök 22:06

Az újabban egyre-másra furcsa ügyekbe bonyolódó színész, Ezra Miller ezúttal egy családi drámába keveredett. A színész egy 25 éves anyát és annak három gyermekét fogadta be a farmjára, ahol állítólag mindenhol fegyverek hevernek.

A Rolling Stone magazin információi szerint Ezra Miller a vermonti farmjára fogadott be egy nőt és annak három gyerekét, miután a nőt gyakorlatilag elszöktette annak férjétől. 

A nőt Miller juttatta a farmra, mert a gyerekek apja állítólag agresszíven lépett fel ellene és a gyerekek ellen. Miller és a nő Hawaiin találkoztak (ahol a színész tavasszal tartózkodott, több rendőrségi ügyet is felhalmozva). A gyerekek apja azt mondja, hogy jó ideje nem is látta a gyerekeket.

A Rolling Stone magazin a riportjában saját forrásaira hivatkozva elég kaotikus képet fest Miller farmjáról: 

A farmon ráadásul a hivatalos szabályok által magánszemélyeknek engedélyezettnél jóval több a termesztett kannabisz.

Az apa a vermonti rendőrséghez és a helyi gyermekvédelemhez fordult, utóbbiak ugyan kilátogattak a helyszínre, de ott semmi veszélyeset vagy gyanúsat nem találtak. Az apa szerint a rendőrségnek sokkal komolyabban kellene vennie a helyzetet. A lap kérdésére, hogy akkor miért nem ment el ő maga rendőrök kíséretében a farmra, annyit felelt: szeretné megkímélni a gyermekeit az ilyen traumatikus élményektől.

Miller sajtósai közül senki sem reagált az ügyre.

Rovatok