Index Vakbarát Hírportál

Sylvester Stallone kemény szavakkal ment neki a Rocky producerének

2022. július 18., hétfő 17:11

Sylvester Stallone a közösségi oldalán kemény verbális támadást intézett Irwin Winkler ellen a Rocky-filmek kapcsán. A világhírű színész „tehetségtelennek és élősködőnek” nevezve az idős producert, amiért az nem hajlandó átengedni neki a bokszfilmsorozat jogainak egy részét. Stallone csőrét azért böki mindez, mert ennél a hollywoodi produkciónál részt vett a karaktarek megalkotásában, emellett írt és rendezett is.

Sylvester Stallone egy sértő karikatúrát tett közzé Winklerről a közösségi médiában, miközben a mérgét is kiírta magából:

Ez egy nagyon hízelgő portré a nagy Rocky és Creed produceréről, Irwin Winklerről. Miután Irwin több mint 47 éven át irányította a Rockyt, és most a Creedet, szeretnék visszakapni legalább egy kicsit abból, ami még megmaradt a jogaimból, mielőtt továbbadná azt a gyermekeinek – azt hiszem, ez lenne a tisztességes gesztus ettől a 93 éves úriembertől. Ez egy fájdalmas téma, ami a lelkemet emészti, mert szerettem volna valamit hagyni a Rockyból a gyermekeimre

– fejtette ki Sly, utalva arra, hogy a Winkler által birtokolt filmes jogok feltehetően a gyermekeire, Charles és David Winklerre szállnak, akik a Rocky Balboa című film producerei voltak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Sylvester Stallone szerint David Winkler „fájdalmasan tehetségtelen”, bevallása szerint nála rosszabb emberrel nem találkozott a filmes karrierje során, ebből könnyen következtethetünk arra, az apuka mellett a gyerekekkel sincs jóban.

A Rocky-sorozat jelenleg hat filmből áll. Az első ötöt Sylvester Stallone írta, és ezek közül közül hármat ő rendezett, emellett ő írta és rendezte a 2006-ban megjelent Rocky Balboát is. Sylvester Stallone később a Creed-filmek elkészítésében is részt vett: a 2015-ben megjelent Creedért a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték, és a 2018-ban megjelent Creed II. egyik írója ő volt. A harmadik Creed-film 2022 novemberében érkezik a mozikba, emlékeztet a Guardian.

Rovatok