Index Vakbarát Hírportál

Önkénteseket vár a Sziget

2022. július 22., péntek 10:04

Két év kihagyás után újra várja az önkénteseket a Sziget. Aki aktív részese szeretne lenni az év legnagyobb bulijának, a Sziget Fesztiválnak, annak itt a lehetőség: beleshet a kulisszák mögé.

Az önkéntes munka számtalan területen kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket, legyen szó a logisztikai folyamatokban való segítésről, a különböző programhelyszíneken folyó munka támogatásáról, a látogatók eligazításáról vagy a fesztivál környezetvédelmi feladatainak ellátásáról.

Velünk beleshetsz Magyarország legnagyobb rendezvényének kulisszái mögé; megismerheted a szervezési folyamatokat, a háttérmunkát és felfedezheted, mi minden kell ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas volumenű esemény létrejöjjön – ígérik a szervezők. – A szakmai tapasztalat mellett egy nagyszerű, összetartó csapat tagja is lehetsz, akikkel nemcsak a fesztivál, de a közös munka is óriási buli lesz.

A szervezők azok jelentkezését várják a fesztivalonkentes.hu oldalon, akik elmúltak 18 évesek, érdekli őket a fesztiválok világa, és jó társaságban, hasznosan szeretnék eltölteni a szabadidőt a nyár legnagyobb buliján. 

Aki részt vesz a programban, a helyszínen napi hat óra önkéntes munkával járul hozzá a fesztiválhoz. A szervezők a segítségért cserébe fesztiválra szóló bérletet, elkülönített sátorhelyet, önkéntespólót és napi egyszeri étkezést biztosítanak számukra. A szabadidejében pedig mindenki részt vehet kedvenc előadóinak koncertjein is.

Rovatok