Index Vakbarát Hírportál

Világsztárok jönnek Szegedre

2022. augusztus 16., kedd 11:29

Komoly érdeklődésre számítanak a legnagyobb nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, ezért hosszú évek után elköszön egymástól a bejárat és a kijárat: egy új beléptető pontot alakítanak ki, hogy gyorsítsák a bejutást a SZIN-re, a leggyorsabbak pedig már a fesztivál előtt átvehetik a karszalagjukat.

Új helyszínen, megújult és modern beléptető pontot alakítanak ki a SZIN szervezői az idei Tisza-parti fesztiválra. 

Erre azért van szükség, mert az elővételes jegyeladás alapján azt látjuk, hogy nagyobb érdeklődés várható idén a fesztiválra, és szeretnénk megkönnyíteni a látogatók bejutását

– magyarázza Kolonics Erika, a SZIN fő szervezője. A fő szervező azt is elárulta, már csak 500 bérletet tudnak elővételben kiadni, a fesztiválra szóló kempingjegyek pedig mind elfogytak.


A fesztiválozóknak segítség, hogy a megvásárolt jegyeket már előzetesen beválthatják karszalagra, és elkerülhetik a hosszas sorban állást. A belépőket a fesztivál előtt, augusztus 18. és 21. között a Szegedi IH-rendezvényközpontban 8 és 20 óra között lehet karszalagra becserélni.

Visszatérnek a világsztárok Szegedre:

érkezik Jason Derulo, Rag’n Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben, A7S és a belga Joyhauser, továbbá itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java. 

Rovatok