Index Vakbarát Hírportál

Torta helyett kocsonyát kapott Stanley Tucci a születésnapjára

2022. november 12., szombat 13:12

A színésznek nagyon ízlett a magyar ételkülönlegesség, videót is posztolt róla.

Lehetünk akármennyire is büszkék saját származásunkra, valószínűleg kevesen örülnénk, ha születésnapunkra torta helyett kocsonyával lepnének meg. Persze nincs ezzel így mindenki, hiszen sokaknak a kedvenc étele, ám kocsonyát készíteni olyan ember számára, aki még nem is hallott korábban erről a furcsa, remegős ételről, merész ötlet egy ilyen jeles alkalomra.

Stanley Tucci viszont, aki november 11-én ünnepelte 62. születésnapját, kifejezetten örült ennek a különleges ajándéknak, amelyet nyitottan és lelkesen kóstolt meg kamera előtt. 

A kocsonyát készítő és ajándékozó magyar származású Andy még az étel elkészítését is elmesélte, így a Komfortos mennyország, Az ördög Pradát visel vagy a Szupernóva 2020 színészének több mint másfél milliós követőtábora is megismerkedhetett a magyar konyha eme csodájával.

A videón ki lehet szúrni, hogy a színész magyar borokat is kapott ajándékba, így volt mivel leöblítenie a lila hagymával és pirítóssal fogyasztott kocsonyát, amelynek a fogyasztása közben többször is kijelentette, hogy nagyon ízlik neki az étel, amit nem tud elégszer megköszönni.

Rovatok